• tandläkare sundsvall
     
  • tandlakare-sundsvall-1
  • tandlakare-sundsvall-3
  • tandlakare-sundsvall-4

Kronor och Broar

k1

Våra tänder är en stor del av vår personlighet , hälsa och välbefinnande. Det är först när vi förlorat en eller flera tänder som vi blir medvetna om hur mycket det påverkar oss. Då finns det olika lösningar för att återställa bettet.

Har tänderna mer omfattande skador behöver hela tandkronan ersättas med en konstgjord krona. Saknas en eller flera tänder kan man ersätta denna med en bro eller implantat.

Ersättningarna anpassas individuellt och materialen utgjörs av metallkeramik eller helkeramik. Zirkonium som numera används vid framställan av helkeramiska konstruktioner är ett mycket starkt och vävnadsvänligt helkeramiskt material.

Uppdelning av betalning

swedbank

Vi samarbetar med Swedbank och erbjuder våra patienter delbetalning om så önskas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 060-15 84 85 om det är något som du undrar över eller om du bara känner dig lite osäker.

Boka tid

BOKA TID HOS OSS

Ring 060-15 84 85
så ordnar vi en tid för dig

Vi talar ryska
Говорю по русски

Tandvårdsreformen

Högkostnadsskyddet innebär att Försäkringskassan betalar 50% av  kostnader över 3000:- och 85% av kostnader över 15000:- beräknat utifrån försäkringskassans gällande referenspriser. Du betalar alltså din del  och försäkringskassan betalar ut ersättning för resten direkt till din tandläkare.
Läs mer...