• tandlakare-sundsvall-6
  •  

Vår vårdfilosofi

Friska tänder och en god munhälsa är viktigt för att man ska må bra. Vårt mål är att du ska behålla dina tänder friska hela livet. Genom att regelbundet undersöka dina tänder håller vi koll på din status och kan tidigt fånga upp tecken på skador.

När du träffar oss får du också råd om hur du med kost och munhygien själv på bästa sätt sköter dina tänder. Dina behov styr hur ofta du blir kallad. Tänk på att egenvård är din bästa tandläkare och det bästa sättet för dig att träffa oss mer sällan.

tandlakare-eva-sundsvall

EVA

Tandläkare och ägare
Jag började som tandläkare 1986 och har alltid trivs väldigt bra med mitt yrkesval. Det bästa med jobbet är den positiva återkopplingen man får av en nöjd och glad patient. Vatten är mitt rätta element och som före detta tävlingssimmare har jag idag bytt ut träningstimmarna i bassäng mot dykning och segling.

pernilla

PERNILLA

Tandsköterska
Jag har jobbat som tandsköterska sedan 1990 då jag avslutade min tandsköterskeutbildning. Det känns spännande och inspirerande att nu arbeta i privat verksamhet igen. Jag ser fram emot alla nya patientmöten. Fritiden ägnar jag gärna åt träning. Andra intressen är inredning och resor . Barcelona är en favorit!

tanja

TANJA

Tandsköterska
Som tandsköterska möter jag dagligen många olika människor och det är det som gör att jag trivs så bra. Dessutom har jag fantastiska kollegor. Jag är en livsnjutare och uppskattar sköna hemmakvällar med god mat, sol och bad och allt annat som sätter guldkant på tillvaron.

 

johan120x181

JOHAN

Tandläkare
Jag är född Sundsvallsbo och tog tandläkarexamen 2011 i Umeå.
Ett personligt omhändertagande  tycker jag är viktigt samt att i samförstånd med patienten planera och utföra tandvård med ett långsiktigt fokus . Fritiden spenderar jag ofta framför en god film eller på friluftsäventyr med familjen.
Drömmer om ett stort garage med bilprojekt!

sara

SARA

Tandsköterska
En god patientkontakt är viktigt för mig. Att dagligen få möta patienter och bidra till en god munhälsa gör mitt arbete givande. När jag inte jobbar hittar ni mig på klubben där jag utövar thai/kickboxning. Andra intressen är grafisk formgivning/design och inredning. Lata dagar tillbringas i soffan med en bra film eller serie.

 

Uppdelning av betalning

swedbank

Vi samarbetar med Swedbank och erbjuder våra patienter delbetalning om så önskas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 060-15 84 85 om det är något som du undrar över eller om du bara känner dig lite osäker.

Boka tid

BOKA TID HOS OSS

Ring 060-15 84 85
så ordnar vi en tid för dig

Vi talar ryska
Говорю по русски

Tandvårdsreformen

Högkostnadsskyddet innebär att Försäkringskassan betalar 50% av  kostnader över 3000:- och 85% av kostnader över 15000:- beräknat utifrån försäkringskassans gällande referenspriser. Du betalar alltså din del  och försäkringskassan betalar ut ersättning för resten direkt till din tandläkare.
Läs mer...