• tandläkare sundsvall
     
  • tandlakare-sundsvall-1
  • tandlakare-sundsvall-3
  • tandlakare-sundsvall-4

Tandimplantat

Våra tänder är en stor del av vår personlighet. Det är först när vi förlorat en eller flera tänder som vi blir medvetna om hur mycket det påverkar oss.

Tandimplantat är ett idealiskt sätt för dig att få tillbaka ditt tidigare utseende och tuggfunktion när du förlorat en eller flera tänder.

Ett tandimplantat är en liten titanskruv som ersätter en förlorad tandrot och som accepteras av kroppen. Tandimplantatet sätts in direkt i käkbenet och växer fast. Läkningstiden – eller den tid det tar för implantatet att växa fast bra i benet - är i de vanligaste fallen ca 6-8 veckor.

Vi använder Straumann vid implantat

straumann-ogo

Straumann erbjuder ett brett utbud av tandmedicinska lösningar, inklusive ersättningslösningar för allt från enstaka tandluckor till helt tandlösa käkar.

Uppdelning av betalning

swedbank

Vi samarbetar med Swedbank och erbjuder våra patienter delbetalning om så önskas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 060-15 84 85 om det är något som du undrar över eller om du bara känner dig lite osäker.

Boka tid

BOKA TID HOS OSS

Ring 060-15 84 85
så ordnar vi en tid för dig

Vi talar ryska
Говорю по русски

Tandvårdsreformen

Sedan den 1 juli 2008 gäller det nya tandvårdsstödet. Det innebär att Försäkringskassan går in och ersätter kostnader över 3000 kr med 50 procent och kostnader över 15 000 kr med 85 procent. Kostnader under 3000 kr ersätts inte. Alla patienter får varje år ett tandvårdsbidrag motsvarande 150 kr eller 300 kr beroende på ålder.
Läs mer...

Joomlas felsökningskonsoll