• botox-sundsvall0
  •  

Behandlingar med Botox

Om huden, rynkor och rynkbehandling
Vår hud utsätts för olika påfrestningar genom livet och det bildas linjer, rynkor och slutligen djupa veck. Med stigande ålder minskar också hudens elasticitet.
Ansiktsrynkor och linjer bildas också av att mimikmuskulaturen tvingar huden i veck många gånger dagligen vilket leder till att den tidigare sträckta huden bildar rynkor/fina linjer.
Yttre faktorer som påverkar är rökning, solning, sömnproblem och stress. Ärftlighet är kanske den viktigaste faktorn

Botox

Botulinumtoxin är ett naturligt förekommande protein som härstammar från bakterier. Botox är ett läkemedel som bland annat används för att försvaga kraften i muskler genom att hindra nervimpulser. Används även vid kraftig armsvett och tics. 

Behandling

Botox sprutas i små mängder in i de muskler man vill försvaga och lämpar sig bra till exempel i bekymmersrynkan och rynkor i pannan samt kråksparkar.

Behandlingen är snabb, enkel och säker .
Resultatet syns först efter 3-14 dagar och resultatet kvarstår i tre-sex månader eller upp till 6-12 månader om kund behandlats upprepade gånger.

 

Priser Botoxbehandling:

Tre zoner kan behandlas: panna, ögon(kråksparkar), glabella(bekymmersrynka)

En zon         3500:-

Två zoner     4500:-

Tre zoner     5500:-

(priserna avser behandling under ett besök)

Uppdelning av betalning

swedbank

Vi samarbetar med Swedbank och erbjuder våra patienter delbetalning om så önskas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 060-15 84 85 om det är något som du undrar över eller om du bara känner dig lite osäker.

Boka tid

BOKA TID HOS OSS

Ring 060-15 84 85
så ordnar vi en tid för dig

Vi talar ryska
Говорю по русски

Tandvårdsreformen

Sedan den 1 juli 2008 gäller det nya tandvårdsstödet. Det innebär att Försäkringskassan går in och ersätter kostnader över 3000 kr med 50 procent och kostnader över 15 000 kr med 85 procent. Kostnader under 3000 kr ersätts inte. Alla patienter får varje år ett tandvårdsbidrag motsvarande 150 kr eller 300 kr beroende på ålder.
Läs mer...

Joomlas felsökningskonsoll